Aflevering 13

Wehkamp

Het bekende bedrijf Wehkamp heeft zich ontwikkeld van een postorderbedrijf tot een online retailer. Het bedrijf is opgericht in 1952. Wehkamp.nl is met 1,6 miljoen vaste klanten, ruim 110 miljoen bezoekers per jaar en circa 5 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland. In een gesprek met Dirk van den Bogaart van Wehkamp komt Dorothée er achter, hoe zij deze positie hebben bereikt.

ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen in Zwolle is een jonge en ambitieuze verzekeraar, die innovatieve oplossingen inzet om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Via het distributienetwerk van de bank bedient de verzekeringstak met 500 medewerkers meer dan één miljoen klanten. Wij laten je zien hoe dat precies in zijn werk gaat.

Herhalingen 'Made in Overijssel'

Het vijfde seizoen van ‘Made in Overijssel’ zit er na vanavond helaas alweer op. Maar, niet getreurd. Een aantal uitzendingen van dit seizoen wordt herhaald. Vanaf volgende week kun je dus nog een keer kijken naar bijzondere bedrijven in ‘Made in Overijssel’. Blijf ons volgen op onze site én op Twitter. 


 

 

 

 

Gerelateerde links